NATURIS
Meer Reiki

Meer Reiki

MEER OVER REIKI

Een Reiki-behandeling
Een Reikibehandeling gaat in zijn werk door het neerleggen van de handen op bepaalde posities waardoor de energie zijn gang kan gaan. Het doorstromen van de energie zorgt vaak voor een gevoel van rust en ontspanning waardoor er op geestelijk en lichamelijk gebied meer harmonie ervaren wordt. De tijdsduur van een Reiki-behandeling is ongeveer 1 uur.

Reiki als stervensbegeleiding
Het loslaten van het leven is voor veel mensen en dieren vaak een zware opgave. Ze voelen angst, onzekerheid, hebben onrust, verdriet en vragen zich af wat er gebeurt met diegene die achter blijven.

Natuurlijk zou het veel prettiger zijn om als het zover is met een meer ontspannen gevoel die overstap te kunnen maken. Reiki kan zorgen d.m.v. contact behandelingen of behandelingen op afstand voor die ontspanning, creeert rust en kan gedachtes milder maken. Voor de persoon of het dier in kwestie zal de overgang vaak minder stressvol en in vertrouwen kunnen geschieden.

Reiki op afstand
Omdat Reiki via de universele energie loopt is het ook mogelijk om op afstand te behandelen. Zodoende kan er ook in noodsituaties en bij het te ver weg wonen behandeld worden.

Reiki en Counseling
Bij counseling ga je dieper in op de emotionele problemen. Samen kijken we waar de problemen vandaan komen en door effectieve gesprekken vinden we een uitweg zodat u uiteindelijk vrijer door het leven kunt gaan. Het kan u eventueel ook helpen met uw gedachten ‘op een rijtje zetten’, leren omgaan met stress of werken aan uw eigen ontwikkeling .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *