NATURIS
Koe knuffelen

Koe knuffelen

Welkom bij onze Koe Knuffel Beleving op Boerderij Spriethof!

Wij, Marjolein en Vinanda, nodigen je van harte uit om de rustgevende en helende ervaring van het koe knuffelen te beleven. Ontdek samen met ons de liefdevolle wereld van onze koeien, ondersteund door deskundige begeleiding en inzicht in de taal en het gedrag van koeien.

Wat Kun Je Verwachten?

 • Ontvangst en Introductie: Begin je bezoek met een warm welkom bij een (boeren)koffietafel in de stal, omringd door onze vriendelijke koeien. We delen onze kennis over het boerenleven, de taal van de koeien, en hoe deze ervaring niet alleen ontspannend maar ook verrijkend kan zijn.
 • Interactieve Beleving: Na een introductie in koeientaal en het omkleden in overalls, neem je deel aan een interactieve ervaring waarbij je ruikt, voelt, hoort en kijkt naar de koeien. Je leert de koeien ‘verstaan’ en hun signalen te begrijpen, wat bijdraagt aan stressreductie en persoonlijke inzichten.
 • Diepe Ontspanning: Als de koeien en jij er klaar voor zijn, kun je heerlijk tegen hun warme lijven aankruipen. Onder begeleiding van onze coach word je je bewust van jullie gezamenlijke ademhaling, wat kan leiden tot een diepe ontspanning en een sterker gevoel van verbinding.
 • Coaching en Verdieping: Afhankelijk van je interesse, kunnen we een vervolgtraject plannen waarin je met behulp van onze koeien dieper ingaat op persoonlijke ontwikkeling en coaching.
 • Praktische Informatie: Deze ervaring is geschikt voor individuen, families en kleine groepen. Grotere groepen en speciale arrangementen zijn mogelijk in overleg.

Een Win-Win Ervaring: Zowel voor jou als voor de koeien is dit een fijne ervaring. Je gaat niet alleen naar huis met een ontspannen gevoel, maar ook met nieuwe inzichten die je kunt toepassen in je dagelijks leven.

Klaar voor een Unieke Beleving? De koeien en wij kijken uit naar je komst. Ontdek zelf de rust en vreugde van koe knuffelen op Boerderij Spriethof!

Missie

“Onze missie is om een unieke, helende en educatieve ervaring te bieden door middel van koe knuffelen, waarbij deelnemers zowel fysiek als emotioneel kunnen ontspannen en groeien. We streven ernaar om een diepere verbinding tussen mens en dier te bevorderen door persoonlijke interactie met onze koeien. Door deskundige begeleiding en een diepgaand begrip van de taal van koeien, faciliteren we een ervaring die niet alleen ontspannend is, maar ook inzichtelijk, waardoor deelnemers nieuwe manieren van zelfbewustzijn en stressvermindering ontdekken. We zijn toegewijd aan het bieden van een veilige, respectvolle en liefdevolle omgeving voor zowel onze koeien als onze gasten.”

Visie

“Onze visie is om de toonaangevende aanbieder te worden van koe knuffel ervaringen in Nederland, bekend om onze innovatieve benadering van welzijn en persoonlijke ontwikkeling. We zien een toekomst waarin de verbinding tussen mens en dier centraal staat in het bevorderen van geestelijke gezondheid en maatschappelijk welzijn. Boerderij Spriethof zal een plek zijn waar mensen van alle leeftijden en achtergronden kunnen komen om te leren, te genezen en te groeien, ondersteund door de therapeutische kracht van de dieren. Wij geloven dat door de barrières tussen de menselijke en natuurlijke wereld te doorbreken, we niet alleen individuele levens kunnen verrijken, maar ook bijdragen aan een harmonieuzere samenleving.”

“Koe knuffelen: Warmte en wijsheid wachten op je”

Basis Koe Knuffel Sessie

 • Duur: 2 uur
 • Inclusief: Basiskennis over koeien, interactie en knuffeltijd met de koeien.
 • Prijsindicatie: €70 per persoon (maximaal 8 personen) (individueel of duo €85,00 p.p.)

Uitgebreide Koe Knuffel en boerderij Ervaring

 • Duur: 3 uur
 • Inclusief: Uitgebreide introductie, persoonlijke begeleiding, interactieve uitleg over koeientaal, rondleiding met nog meer dieren en meer tijd om te knuffelen.
 • Prijsindicatie: €100 per persoon (maximaal 6 personen)

Privé Sessie of Kleine Groepen met coaching

 • Duur: Aangepast aan de vraag (ca 2 uur)
 • Inclusief: Onderdelen van de uitgebreide ervaring, aangevuld met een persoonlijke coaching sessie met de koeien.
 • Prijsindicatie: €200 per sessie voor individuele sessies of kleine groepen (maximaal 3 personen) (vervolgtraject €100,00 per uur)