NATURIS
Over mij

Over mij

WIE BEN IK?

Aangenaam, ik ben Vinanda H.W. Oostveen. Geboren 07-02-1968 in Utrecht.

Naturis | Vinanda Oostveen

Mijn visie op dit leven is dat het een grote reis is die we maken waarin we ons gaandeweg ontwikkelen. Ik werd mezelf bewust van die reis rond mij 30ste levensjaar. De achtergrond die ik toen al rijk was kwam voort uit het behalen van mijn acupunctuurdiploma, mijn Orthomoleculaire opleiding, mijn studie voor Schoonheidsspecialiste en uiteraard mijn opvoeding en levenservaring.

Na mijn 30ste vervolgde ik met Reiki 1, 2 en de praktijkopleiding. Recentelijk behaalde ik mijn Counseling/Coaching diploma.

Ik ben gespecialiseerd als:

  • Reikibehandelaar voor mensen
  • Reikibehandelaar voor dieren
  • Ontwikkelingstherapeut d.m.v. Counseling en Coaching
  • Bewustzijnschakel tussen dieren en mensen

WAAROM IK DIT DOE…

De natuur en dus ook alles wat leeft heeft het recht op harmonie en balans…toch gebeuren er bij ons allemaal dingen in het leven die die balans en harmonie verstoren. Bij mensen en dieren ontstaan er dan blokkades waaronder een ieder zich onprettig voelt.

Denk eens aan je leven als een tuinslang waar door de tijd heen deukjes, kiezeltjes en gruis ervoor zorgen dat het minder soepel stroomt allemaal…..zo werkt dat met energie ook bij alles wat leeft. De Reiki energie zorgt voor het verminderen van die gruis en laat deukjes vervagen. Dankbaar ben ik dat ik dat mag doen.

Voor vragen of het maken van afspraken ben ik bereikbaar via:

E-mail: Klik hier om een e-mail te sturen.

Met warme groet,
Vinanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *