NATURIS
Wie ben ik OUD

Wie ben ik OUD

WIE BEN IK?

Aangenaam, ik ben Vinanda H.W. Oostveen. Geboren 07-02-1968 in Utrecht.

Naturis | Vinanda Oostveen

Mijn visie op dit leven is dat het een grote reis is die we maken waarin we ons gaandeweg ontwikkelen. Ik werd mezelf bewust van die reis rond mij 30ste levensjaar. De achtergrond die ik toen al rijk was kwam voort uit het behalen van mijn acupunctuurdiploma, mijn Orthomoleculaire opleiding, mijn studie voor Schoonheidsspecialiste en uiteraard mijn opvoeding en levenservaring.

Na mijn 30ste vervolgde ik met Reiki en opleidingen in Counseling/Coaching.

Gaandeweg werd steeds meer duidelijk waar mijn doel lag: “een brug slaan tussen mens en dier”

De natuur en dus ook alles wat leeft heeft het recht op harmonie en balans…toch gebeuren er bij ons allemaal dingen in het leven die die balans en harmonie verstoren. Bij mensen en dieren ontstaan er dan blokkades waaronder een ieder zich onprettig voelt.

Visualiseer je leven eens als zijnde een tuinslang, waar, door de tijd heen, deukjes, kiezeltjes en gruis worden veroorzaakt door ervaringen die ervoor zorgen dat de doorstroom stagneert en klachten veroorzaakt …..zo werkt dat met energie ook bij alles wat leeft. Coaching en Reiki zorgen voor het verminderen van die gruis en laat deukjes vervagen. Dankbaar ben ik dat te mogen doen.

Mijn specialisaties zijn:

  • Schakel tussen dier en mens
  • Reikibehandelaar en coach voor mensen
  • Reikibehandelaar voor dieren en coach voor verzorgers
  • Dierengedragstherapeut

Met warme groet,
Vinanda