NATURIS
Reiki introductie

Reiki introductie

WAT IS EIGENLIJK REIKI?

Reiki is een oeroude Japanse heelwijze die herontdekt en verder ontwikkeld is door dr. Mikao Usui, dr. Chujiro Hayashi, Mrs Hawayo Takata en de grand master op dit moment Phyllis Lei Furumoto.

Reiki staat voor Universele (Rei) Levensenergie (ki). Deze energie is zeer belangrijk voor alles wat leeft. Wanneer de energie verstoord raakt kan dat lichamelijke en geestelijke problemen veroorzaken.

Reiki zorgt voor het doorstromen van de energie en de balans van de energie te herstellen. Hierdoor worden blokkades opgeheven en ontstaat er lichamelijke en geestelijke rust.

Reiki is veilig en heeft geen schadelijke bijwerkingen. De energie stroomt daar heen waar hij het meest nodig is. Reiki ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de ontvanger en ondersteunt daarmee ook andere heelmethodes. Reiki werkt zowel op symptomen als op de gehele mens.

De levensenergie zorgt voor welzijn en harmonie, en zelfs in de laatste levensfase zorgt de energie veelal voor vertrouwen, rust en loslaten. Reiki werkt bij alles wat leeft, groeit en bloeit. Zowel mensen als dieren en planten kunnen via deze methode behandeld worden.