NATURIS
Reiki bij dieren

Reiki bij dieren

SPECIALISME: REIKI BIJ DIEREN

Reiki geven aan dieren gaat op dezelfde manier als bij mensen. Dieren zijn van nature goed toegankelijk voor de energie en zullen dan ook meestal snel vorderingen ondervinden. Reiki zal vooral helpen bij het verminderen van spanningen, ziekte, stress, trauma’s en onrust.

Naturis | Vinanda Oostveen - Reiki bij dieren

Reiki zorgt voor het goed doorstromen van de energie zodat het gevoel van welbevinden verbeterd wordt. Het dier zal veelal zelf aangeven waar de energie nodig is en maakt vaak ook weer duidelijk wanneer de behandeling voldoende is geweest voor dat moment.

Naturis | Vinanda Oostveen - Reiki bij dieren

De tijdsduur van een Reiki-behandeling is afhankelijk van het dier zelf en zal op locatie gegeven worden.
Nb: Sinds het voorjaar van 2011 is er ook elke laatste zaterdag van de maand praktijk bij de Ezelsocieteit in Zeist. U kunt hier terecht met kleine en grote viervoeters van 10.00-13.00. Een afspraak maken wordt wel geadviseerd.

Naturis | Vinanda Oostveen - Reiki bij dieren

Dieren voelen veel. Ons verdriet, onze onrust en onze gedachtes niet zonder hun te kunnen. Daardoor is het voor veel dieren lastig om rustig te sterven en ons los te laten. Het geven van Reiki in die laatste levensfase zorgt voor vertrouwen en ontspanning zodat ze rustiger die overstap kunnen maken. Een behandeling voorafgaand aan een laatste actie van de arts geeft veel rust aan het dier en soms kunnen ze zichzelf zo overgeven dat de laatste stap vanzelf gaat.